Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu

Vesti

Sajam voda2017

Od 15. do 17. novembra 2016 Pipelife je učestvovao na devetom Sajamu Voda u Beogradu. Sajam je na jendom mestu okupio proizvođače i distributere opreme, uređaja, hemikalija, javna komunalna preduzeća, ministarstava, kao i finansijske institucije kroz čije donacije i zajmove se investira novac u vodoprivredu.

Poseta proizvodnom pogonu sistema Pipelife Pragnum

Jesenja PIPELIFE stručna ekskurzija održana je u Makarskoj (Hrvatska) sa posetom proizvodnom pogonu sistema Pipelife Pragnum u Zagvozdu.

Obilazak Fabrike Pipelife u Botevgradu

Poseta fabrici Pipelife u Botevgradu u organizaciji našeg distributera Primna iz Beograda.

Ugradnja revizione šahte Pipelife PRO 1000 u Staroj Pazovi

Nastavlja se akcija kojom PIPELIFE poklanja promotivnu PRO 1000 polipropilensku brizganu šahtu javnim komunalnim preduzećima „Vodovod i kanalizacija“ u Srbiji.

Dugotrajnost plastičnih materijala

Tokom poslednjih godina, u profesionalnoj sredini hidroinženjera, sve više se postavlja pitanje o veku plastičnih materijala, koji su našli široku primenu u hidroinženjerskom projektovanju. Ova fotografija nosi sa sobom prču o postojanosti plastičnih cevi.

Konstitucioni seminar „Marka kvaliteta Srbija” (Quality mark Serbia)

U Beogradu, 30.05.2017. održan je prvi seminar sa temom ,,Strategija podizanja kvaliteta ugrađenih cevnih materijala u Srbiji'' u organizaciji udruženja „Marka kvaliteta Srbija” Na seminaru je učestvovao Pipelife Serbia na kome je izložio svoja iskustva po pitanja održanja kvaliteta cevnih materijala u vodovodu.

Studentska ekskurzija - Botevgrad 2017

Ove godine, prvi put, organizovana je i studentska ekskurzija za studente hidrotehnike i inženjerstva zaštite životne sredine Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, kao i za studente hidrotehnike sa Građevinskog fakulteta u Subotici i Građevinskog fakulteta u Nišu.

Ugradnja revizione šahte Pipelife PRO 1000 u Subotici

U sklopu akcije kojom PIPELIFE poklanja promotivnu PRO 1000 polipropilensku brizganu šahtu javnim komunalnim preduzećima „Vodovod i kanalizacija“ širom Srbije. U Subotici je 04.04.2017. godine ugrađena prva takva šahta, u saradnji sa subotičkim JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Poseta fabrici Pipelife Bulgaria Botevgrad

Ovogodišnja PIPELIFE stručna projektantska ekskurzija održana je u Botevgradu (Bugarska) sa usputnim obilaskom Sofije i nezaboravnim druženjem u kompleksu hotela RIU Pravec.

Studentska ekskurzija - Botevgrad 2017

I ove godine, studenti završne godine Građevinskog fakulteta iz Beograda su obišli Pipelife fabriku u Botevgradu.
pipelife_flags