Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 4
  • Pipes 2
  • Pipes 1
  • Pipes 3

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Ugradnja revizione šahte Pipelife PRO 1000 u Staroj Pazovi

Ugradnja revizione šahte Pipelife PRO 1000 u Staroj Pazovi

Nastavlja se akcija kojom PIPELIFE poklanja promotivnu PRO 1000 polipropilensku brizganu šahtu javnim komunalnim preduzećima „Vodovod i kanalizacija“ u Srbiji.

BRENDOVI

RADOPRESS

RADOPRESS

Kompozitne petoslojne Pex-Al-Pex cevi u kombinaciji sa mesinganim i PPSU fitinzima otpornim na koroziju čine univerzalno rešenje, sistem za primenu u za radijatorsko i podno grejanje, kao i za distribuciju sanitarne hladne i tople vode.

Reference

IT Park Inđija

IT Park Inđija

Za projekat izgradnje jednog od najsavremenijih poslovnih prostora u regionu na površini od 25.000 m2 – IT Park u Inđiji, koji je zamišljen kao poslovna podrška kompanijama čija je primarna delatnost razvoj i unapređenje informacionih i drugih tehnologija, zasnovanim na inovacijama i znanju, čiji je investitor vodeća indijska kompanija za razvoj nekretnina – Embassy Group, Pipelife je isporučio cevne sisteme za upravljanje otpadnim vodama i distrubiciju vode pod pritiskom.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.