Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 4
  • Pipes 3
  • Pipes 2
  • Pipes 1

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Ugradnja Pipelife Stormbox infiltracionih retenzija za potrebe objekta Ergomade u Merošini

Ugradnja Pipelife Stormbox infiltracionih retenzija za potrebe objekta Ergomade u Merošini

Na objektu Ergomade u mestu Merošina kod Niša ugradeno je šest infiltracionih Pipelife Raineo sistema koji se sastoje od Pipelife Stormbox infiltracionih kutija. Ukupna zapremina Pipelife infiltracionih retenzija na ovom objektu iznosi oko 180m3 (šest retenzija od 30m3).

BRENDOVI

Pragma®

Pragma®

Cevi Pragma® su deo savremenog spoljašnjeg kanalizacionog sistema, koji uključuje revizione šahtove PRO, slivnike PRO-RG, modularne pumpne stanice PROFOS i modularne sisteme za prečišćavanje otpadnih voda ECO.

Reference

Navodnjavanje Grocka

Navodnjavanje Grocka

U okviru projekta navodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Opštine Grocka, čiji je investitor Gradska uprava grada Beograda – „Agencija za investicije i stanovanje“, a izvođač radova preduzeće MPP „Jedinstvo“ AD iz Sevojna, kompanija Pipelife je isporučila ukupno 4.524 metara PE (polietilenskih) cevi za distribuciju vode pod pritiskom prečnika DN280mm, za radne pritiske od 10 i 6 bara.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.