Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 3
  • Pipes 2
  • Pipes 4
  • Pipes 1

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Ugradnja revizione šahte Pipelife PRO 1000 u Staroj Pazovi

Ugradnja revizione šahte Pipelife PRO 1000 u Staroj Pazovi

Nastavlja se akcija kojom PIPELIFE poklanja promotivnu PRO 1000 polipropilensku brizganu šahtu javnim komunalnim preduzećima „Vodovod i kanalizacija“ u Srbiji.

Brendovi

MASTER 3

MASTER 3

Pipelife je razradio sistem MASTER 3 u skladu sa zahtevima za nivo buke prema DIN 14366 (Test Report P-BA 53/2007) koji je ispitan u Institutu Fraunhofer u Štutgartu. Testovi koji su izmereni u prostoriji „donji sprat, sa zadnje strane“ ispunjavaju u potpunosti zahteve za bešumnu kanalizaciju prema OENORM B 8115-2, čak i kada se koriste standardne šelne za oslanjanje sa gumenim uloškom kada nivo buke je ≤ 25 dB(A).

Reference

LIDL - Upravna zgrada

LIDL - Upravna zgrada

Za potrebe izgradnje Upravne zgrade Lidl u Novoj Pazovi Pipelife je isporučio kompletne spoljasšnje instalacije fekalne i atmosferske kanalizacije u sistemu Pipelife PP Pragma SN10 iSN16 kao i revizione šahtove Pipelife PRO PRO1000 i PRO-PRAGNUM DN1200 i DN1500. Pored toga isporučena je i kompletna spoljašnja vodovodna mreža sistema Pipelife Aqualine PE100, unutrašnja kanalizacija Pipelife PP-HT i unutrašnji razvod vodovoda Pipelife Greenlife PP-R GFR.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.