Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 4
  • Pipes 2
  • Pipes 3
  • Pipes 1

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Pipelife i Semmelrock: ekološki sistemi parternog uređenja i odvodnje

Pipelife i Semmelrock: ekološki sistemi parternog uređenja i odvodnje

U organizaciji firmi Semmelrock i Pipelife održana je zajednička prezentacija „Ekološki sistemi parternog uređenja i odvodnje“.

Brendovi

MASTER 3

MASTER 3

Pipelife je razradio sistem MASTER 3 u skladu sa zahtevima za nivo buke prema DIN 14366 (Test Report P-BA 53/2007) koji je ispitan u Institutu Fraunhofer u Štutgartu. Testovi koji su izmereni u prostoriji „donji sprat, sa zadnje strane“ ispunjavaju u potpunosti zahteve za bešumnu kanalizaciju prema OENORM B 8115-2, čak i kada se koriste standardne šelne za oslanjanje sa gumenim uloškom kada nivo buke je ≤ 25 dB(A).

Reference

Delhaize

Delhaize

Za potrebe povezivanja komercijalno-distributivnog centra Delhaize sa regionalnom kanalizacionom mrežom u Staroj Pazovi, na čijem je izvođenju radila firma Finnet Inženjering iz Pančeva, Pipelife je isporučio 4.500m PRAGMA PP sistema kanalizacionih cevi u dimenzijama DN300 i DN400.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.