Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 4
  • Pipes 2
  • Pipes 3
  • Pipes 1

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Novi poslovni objekat

Novi poslovni objekat "Roaming"-a

"Roaming group" su, za potrebe izgradnje svog novog objekta u Surčinu, isporučene kutije Stormbox II za ugradnju Pipelife Raineo infiltracionog sistema, ukupne zapremine 367m³. Pipelife Raineo sistemi imaju dvostruku namenu: retenziranje i filtriranje površinskih uslovno čistih voda, kao i veliku korisnu zapreminu od čak 95,5% kapaciteta. Veoma brzo i lako se montira. Moguće je instalirati ga čak i ispod saobraćajne površine, bez bojazni od deformacija.

Brendovi

VD sistem

VD sistem

Pipelife sifonski sistem drenaže atmosferskih voda ispunjava zahteve standarda i može biti upotrebljen za odvođenje otpadnih voda i kišnice unutar objekata, za max 95⁰C temperature korišćenih medijuma. Pipelife VD sistem je pogodan za: ravne krovove (direktan ili obrnut redosled slojeva, konvencionalan ili lake podkonstrukcije), kose krovove (ulivne glave su instalirane u rigolama krova), kao i zelene krovove.

Reference

Stambeni kompleks "K District"

Stambeni kompleks "K District"

U najstarijem jezgru Beograda, u kulturno istorijskoj celini Kalemegdana, zapuštenu indutrijsku zonu, zameniće luksuzni stambeno-poslovni kompleks "K District". Pipelife je za potrebe izgradnje ovog luksuznog objekta isporučio "Master 3" sistem troslojnih cevi i fitinga za bešumnu kanalizaciju, proizvedene u skladu sa zahtevima za DIN 14366, i prema testovima ispunjava sve zahteve za bešumnu kanalizaciju prema OENORM B 8115-2, čak i kada se koriste standardne šelne za oslanjanje sa gumenim uloškom.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.