Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 2
  • Pipes 1
  • Pipes 3
  • Pipes 4

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Mere prevencije - COVID-19

Mere prevencije - COVID-19

Poštovani, s obzirom na pandemiju Coronavirusa i mogućnost oboljevanja od COVID-19, obaveštavamo Vas o trenutnom stanju i preduzetim preventivnim merama. U Pipelife Serbia doo nema zaraženih Coronavirusom. Molimo Vas za razumevanje, jer u cilju sprečavanja širenja zaraze, do daljnjeg nećemo vršiti prezentacije, obuke i posete, niti bilo kakav oblik terenskog rada. Zaposlene i dalje možete kontaktirati na postojeće e-mail adrese i brojeve telefona. U slučaju isporuke, molimo Vas za strpljenje i razumevanje, kao i da se pridržavate uputstva i preventivnih mera o sprečavanju širenja zaraze Coronavirusom, izdatih od SZO. Ukoliko bude nekih promena, bićete obavešteni.

BRENDOVI

RADOPRESS WATT SISTEM

RADOPRESS WATT SISTEM

Radopress Watt nudi rešenje za sisteme površinskog grejanja - podno grejanje, kao i zidno i plafonsko grejanje i hlađenje. Petoslojne PERT-EVOH-PERT i PERT-AL-PERT cevi u kombinaciji sa press fitinzima sa TH profilom, povezane na razdelnik i kontrolnu tablu čine savršen sistem za Vaš osećaj udobnosti.

Reference

Delhaize

Delhaize

Za potrebe povezivanja komercijalno-distributivnog centra Delhaize sa regionalnom kanalizacionom mrežom u Staroj Pazovi, na čijem je izvođenju radila firma Finnet Inženjering iz Pančeva, Pipelife je isporučio 4.500m PRAGMA PP sistema kanalizacionih cevi u dimenzijama DN300 i DN400.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.