Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 4
  • Pipes 2
  • Pipes 1
  • Pipes 3

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Sajam i Forum voda 2018.

Sajam i Forum voda 2018.

Od 14. do 16. novembra 2018. Pipelife je učestvovao na Sajmu i Forumu voda u Beogradu, jedinstvenoj manifestaciji u Jugoistočnoj Evropi koja okuplja stručnjake iz sektora vodoprivrede.

BRENDOVI

RADOPRESS

RADOPRESS

Kompozitne petoslojne Pex-Al-Pex cevi u kombinaciji sa mesinganim i PPSU fitinzima otpornim na koroziju čine univerzalno rešenje, sistem za primenu u za radijatorsko i podno grejanje, kao i za distribuciju sanitarne hladne i tople vode.

Reference

LIDL - Upravna zgrada

LIDL - Upravna zgrada

Za potrebe izgradnje Upravne zgrade Lidl u Novoj Pazovi Pipelife je isporučio kompletne spoljasšnje instalacije fekalne i atmosferske kanalizacije u sistemu Pipelife PP Pragma SN10 iSN16 kao i revizione šahtove Pipelife PRO PRO1000 i PRO-PRAGNUM DN1200 i DN1500. Pored toga isporučena je i kompletna spoljašnja vodovodna mreža sistema Pipelife Aqualine PE100, unutrašnja kanalizacija Pipelife PP-HT i unutrašnji razvod vodovoda Pipelife Greenlife PP-R GFR.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.