Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 3
  • Pipes 2
  • Pipes 4
  • Pipes 1

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Flush&flow - Ugradni vodokotlić

Flush&flow - Ugradni vodokotlić

Kompanija Pipelife u Novu 2020. godinu ulazi sa dosta noviteta. Jedan od njih je i Pipelife "Flush&flow" ugradni vodokotlić, koji nudi savršenu kombinaciju ekonomičnog i tihog ispiranja. Naš sistem je savršeno rešenje za Vaše potrebe! Estetski je kompatibilan sa dizajnom Vašeg kupatila, zahvaljujući različitim tasterima za ispiranje. Prednosti Pipelife "Flush&flow" linije ugradnih vodokotlića su mnogobrojne, neke od njih su: laka instalacija, snižena buka, ušteda vode, podešavanje jačine ispiranja, 10 godina garancije, 25 godina rezervnih delova...

BRENDOVI

GREENLIFE

GREENLIFE

U današnje vreme, polipropilen je jedan od najrasprostranjenijih i najčešće korišćenih materijala u svetu. PP-R instalacioni sistemi za toplu i hladnu vodu Pipelife su namenjeni za unutrašnju montažu i proizvedeni su od polipropilena Random PP-R. Karakteristično za ove sisteme je otpornost na temperaturu, koroziju, lutajuću struju, nisku toplotnu provodljivost i vrlo tih režim rada. Zahvaljujući tehnologij i koja se koristi i korišćenju sirovina najviše klase, sistem je higijenski i garantuje bezbednost tokom eksploatacije.

Reference

Manastir Gradac

Manastir Gradac

Na objektu Manastir Gradac kod Raške, ugrađen je Pipelife Raineo infiltracioni sistem, za vodu sa krova manastira koja se sakuplja linijskom odvodnjom oko objekta. Na ovaj način rešena je evakuacija uslovno čistih voda sa krova objekta i njihovo kontrolisano ispuštanje u podzemlje.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.