Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 4
  • Pipes 3
  • Pipes 2
  • Pipes 1

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Tražimo menadžera!

Tražimo menadžera!

Pipelife Serbija želi da proširi svoj tim i zaposli još jednog menadžera prodaje. Ako mislite da imate potrebne kvalitete, ne ustručavajte se da pošaljete Vaš CV na našu adresu.

BRANDS

MASTER 3 plus

MASTER 3 plus

Master 3 plus, naslednik prethodne Master 3 generacije, je najsavremeniji niskošumni sistem cevi i fitinga za unutrašnje instalacije, dizajniran i proizveden kako bi se rešili svi današnji građevinski izazovi.

Reference

Budva WWTP

Budva WWTP

Za projekat izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na teritoriji opštine Budva (WWTP-Waste Water Treatment Plant), kompanija Pipelife je isporučila ukupno oko 0,5 km PE100 (polietilenskih) cevi visoke gustine za distribuciju vode pod pritiskom profila DN 560, 710 i 800 mm, za radni pritisak od 10 bara (SDR17). Izvođač hidrotehničkih radova na ovom projektu je građevinska kompanija MAUTIN Montenegro doo iz Bara.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.