Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 1
  • Pipes 2
  • Pipes 4
  • Pipes 3

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Pipelife pod morem

Pipelife pod morem

Da li ste ikada razmišljali kako je lepo kada uključite slavinu i imate vodu tokom cele godine? Verovatno možete i da je pijete! To nije slučaj u celoj Evropi… Pipelife Grčka je pomogao da se ostvari san od oko 13 000 stanovnika i sezonskih posetilaca ostrva Egina, tako što je izvršila modifikacije u proizvodnji i obezbedila 14,8km podvodnog cevovoda, koji je ostrvo povezao sa vodosnabdevanjem kopna do dubine do 94m.

BRENDOVI

Pragma®

Pragma®

Cevi Pragma® su deo savremenog spoljašnjeg kanalizacionog sistema, koji uključuje revizione šahtove PRO, slivnike PRO-RG, modularne pumpne stanice PROFOS i modularne sisteme za prečišćavanje otpadnih voda ECO.

Reference

Stambeni kompleks "K District"

Stambeni kompleks "K District"

U najstarijem jezgru Beograda, u kulturno istorijskoj celini Kalemegdana, zapuštenu indutrijsku zonu, zameniće luksuzni stambeno-poslovni kompleks "K District". Pipelife je za potrebe izgradnje ovog luksuznog objekta isporučio "Master 3" sistem troslojnih cevi i fitinga za bešumnu kanalizaciju, proizvedene u skladu sa zahtevima za DIN 14366, i prema testovima ispunjava sve zahteve za bešumnu kanalizaciju prema OENORM B 8115-2, čak i kada se koriste standardne šelne za oslanjanje sa gumenim uloškom.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.