Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 1
  • Pipes 4
  • Pipes 3
  • Pipes 2

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Strucna_ekskurzija_Bec

Strucna_ekskurzija_Bec

Od 3. do 5. decembra, Pipelife Serbia je organizovao stručnu ekskurziju za prijatelje i poslovne partnere u fabriku Pipelife Wien Austria. Cilj posete je bliže upoznavanje sa proizvodnim programom fabrike u Beču, obilazak proizvodnih linija, laboratorija za testiranje, ispitivanje i internu kontrolu kvaliteta proizvoda, kao i skladišnih kapaciteta.

BRENDOVI

RADOPRESS

RADOPRESS

Kompozitne petoslojne Pex-Al-Pex cevi u kombinaciji sa mesinganim i PPSU fitinzima otpornim na koroziju čine univerzalno rešenje, sistem za primenu u za radijatorsko i podno grejanje, kao i za distribuciju sanitarne hladne i tople vode.

Reference

Silosi Zrenjanin

Silosi Zrenjanin

Za projekat izgradnje poslovnog kompleksa u finkciji poljoprivrede – silosa i postrojenja za skladištenje ratarskih proizvoda u Zrenjaninu , čiji je investitor „Agrotrading“ iz Novog Sada, a izvođač radova „Hidroinžinjering“ d.o.o. iz Zrenjanina, PIPELIFE je isporučio cevni materijal za vodovodne i kanalizacione instalacije unutar granica postrojenja.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.