Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 3
  • Pipes 4
  • Pipes 1
  • Pipes 2

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Ugradnja Pipelife Stormbox infiltracionih retenzija za potrebe objekta Ergomade u Merošini

Ugradnja Pipelife Stormbox infiltracionih retenzija za potrebe objekta Ergomade u Merošini

Na objektu Ergomade u mestu Merošina kod Niša ugradeno je šest infiltracionih Pipelife Raineo sistema koji se sastoje od Pipelife Stormbox infiltracionih kutija. Ukupna zapremina Pipelife infiltracionih retenzija na ovom objektu iznosi oko 180m3 (šest retenzija od 30m3).

BRENDOVI

PVC Coex

PVC Coex

Koekstrudirani troslojni cevni sistemi PVC KG se odlikuju svojom specifičnom strukturom koju čine spoljašnji i unutrašnji glatki sloj i središnji sloj od penastog polivinilhlorida.

Reference

LIDL - Upravna zgrada

LIDL - Upravna zgrada

Za potrebe izgradnje Upravne zgrade Lidl u Novoj Pazovi Pipelife je isporučio kompletne spoljasšnje instalacije fekalne i atmosferske kanalizacije u sistemu Pipelife PP Pragma SN10 iSN16 kao i revizione šahtove Pipelife PRO PRO1000 i PRO-PRAGNUM DN1200 i DN1500. Pored toga isporučena je i kompletna spoljašnja vodovodna mreža sistema Pipelife Aqualine PE100, unutrašnja kanalizacija Pipelife PP-HT i unutrašnji razvod vodovoda Pipelife Greenlife PP-R GFR.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.