Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 4
  • Pipes 1
  • Pipes 2
  • Pipes 3

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Sajam i Forum voda 2018.

Sajam i Forum voda 2018.

Od 14. do 16. novembra 2018. Pipelife je učestvovao na Sajmu i Forumu voda u Beogradu, jedinstvenoj manifestaciji u Jugoistočnoj Evropi koja okuplja stručnjake iz sektora vodoprivrede.

BRENDOVI

Pragma®

Pragma®

Cevi Pragma® su deo savremenog spoljašnjeg kanalizacionog sistema, koji uključuje revizione šahtove PRO, slivnike PRO-RG, modularne pumpne stanice PROFOS i modularne sisteme za prečišćavanje otpadnih voda ECO.

Reference

Budva WWTP

Budva WWTP

Za projekat izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na teritoriji opštine Budva (WWTP-Waste Water Treatment Plant), kompanija Pipelife je isporučila ukupno oko 0,5 km PE100 (polietilenskih) cevi visoke gustine za distribuciju vode pod pritiskom profila DN 560, 710 i 800 mm, za radni pritisak od 10 bara (SDR17). Izvođač hidrotehničkih radova na ovom projektu je građevinska kompanija MAUTIN Montenegro doo iz Bara.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.