Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 4
  • Pipes 1
  • Pipes 3
  • Pipes 2

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Strucna_ekskurzija_Bec

Strucna_ekskurzija_Bec

Od 3. do 5. decembra, Pipelife Serbia je organizovao stručnu ekskurziju za prijatelje i poslovne partnere u fabriku Pipelife Wien Austria. Cilj posete je bliže upoznavanje sa proizvodnim programom fabrike u Beču, obilazak proizvodnih linija, laboratorija za testiranje, ispitivanje i internu kontrolu kvaliteta proizvoda, kao i skladišnih kapaciteta.

BRENDOVI

RADOPRESS

RADOPRESS

Kompozitne petoslojne Pex-Al-Pex cevi u kombinaciji sa mesinganim i PPSU fitinzima otpornim na koroziju čine univerzalno rešenje, sistem za primenu u za radijatorsko i podno grejanje, kao i za distribuciju sanitarne hladne i tople vode.

Reference

Rekonstrukcija distributivnog vodovoda Pančevo – Stari Tamiš

Rekonstrukcija distributivnog vodovoda Pančevo – Stari Tamiš

U okviru programa „Pomoć opštinama srednje veličine u oblasti vodosnabdevanja“ Ministarstva za NIP , za projekat 2. faze izgradnje (rekonstrukcije) distributivnog cevovoda Pančevo – Stari Tamiš, čiji su investitori „KFW“ Banka i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo, Pipelife je isporučio ukupno 9.200 metara PE RC cevi promera DN355 mm
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.