Choose your region
Kontakt |  Srbija
Menu
  • Pipes 1
  • Pipes 2
  • Pipes 3
  • Pipes 4

Pipelife is jedan od vodećih svetskih dobavljača plastičnih cevnih sistema, trenutno prisutan u 26 zemalja. Mi proizvodimo i distribuiramo širok spektar visoko kvalitetnih cevnih sistema.

News

Tražimo menadžera!

Tražimo menadžera!

Pipelife Serbija želi da proširi svoj tim i zaposli još jednog menadžera prodaje. Ako mislite da imate potrebne kvalitete, ne ustručavajte se da pošaljete Vaš CV na našu adresu.

Brendovi

VD sistem

VD sistem

Pipelife sifonski sistem drenaže atmosferskih voda ispunjava zahteve standarda i može biti upotrebljen za odvođenje otpadnih voda i kišnice unutar objekata, za max 95⁰C temperature korišćenih medijuma. Pipelife VD sistem je pogodan za: ravne krovove (direktan ili obrnut redosled slojeva, konvencionalan ili lake podkonstrukcije), kose krovove (ulivne glave su instalirane u rigolama krova), kao i zelene krovove.

Reference

Delhaize

Delhaize

Za potrebe povezivanja komercijalno-distributivnog centra Delhaize sa regionalnom kanalizacionom mrežom u Staroj Pazovi, na čijem je izvođenju radila firma Finnet Inženjering iz Pančeva, Pipelife je isporučio 4.500m PRAGMA PP sistema kanalizacionih cevi u dimenzijama DN300 i DN400.
Za Projektante

Za Projektante

Naši alati za proračune će vam olakšati kalkulacije sa raličitim Pipelife proizvodima.
Download

Download

Katalozi, brošure, specifikacije ili uputstva za montažu. U ovom delu ćete naći puno informacija o našim proizvodima.