Budućnost je deo naših života. Pripremimo se i oblikujmo je sada.

Pipelife Calculation Tools

Razmišljanje o budućnosti je sastavni deo našeg života. Oblikujmo sadašnjost radi svetlije budućnosti.

#future

11. фебруар 2021

Nećemo sedeti mirno i čekati da se budućnst desi. Klimatske promene, zagađenje, urbanizacija, nikada brže promene i društvo vođeno podacima, novim tehnologijama, itd. To je samo nekoliko reči o Vašem vremenu.

Ovo vidimo kao poziv da preuzmemo budućnost u svoje ruke. Imamo znanje, kreativnost, partnere i nagon da predvidimo buduće potrebe i da se brzo prilagodimo nepredvidivom. 

Istinska inovacija predviđa šta je ljudima potebno, pre nego što to učine.

Zoran Davidovski, Centar za istraživanja, razvoj i inovacije

Mi smo s razlogom vodeći internacionalni proizvođači cevovodnih rešenja. Da bi smo najbolje predvideli potrebe konstantno evoluirajućeg sveta, stalno razvijamo, ne samo naše procese i proizvode, već i sebe. 

Zoran Davidovski
Blueprint 3D City Buidling BIM

Inovativna rešenja

"Na ovoj stranici nećete naći poboljšane proizvode, već prava inovativna rešenja" 

Donosimo inovativne proizvode i rešenja na tržište, kako bi vi bili opremljeniji  i spremni za potrebe sutrašnjice. 

smart infrastruktur

Smart & Digital

"više lakše kontrole za korisnike.

povećajte tačnost podataka (veća kontrola infrastrukturnih mreža)

pripremite se za učenje (naučite o medijumima i sistemu, predvidljivosti, uzroku/posledici na životnu sredinu)"

Učinite nadgledanje i upravljenje infrastrukturnim sistemima lakšim nego ikada i naučite po nešto o pametnim domovima.  Sa mogućnošću da se koristi moć podataka, naša rešenja pomažu da naučimo o uzroku/posledici na klimatske uslove/životnu sredinu i pomognemo da se to predvidi i spreči.

Mi donosimo inovacije

Nije neophodno  da inovacija uvek bude na prvom mestu, kao ni unapređenje proizvoda. Naš tim za istraživanje i razvoj ima vrlo jasan cilj: kontinuirano osporavati status kvo i  predvideti buduće potrebe trajnim rešenjima.

"traženje ideja, izazivanje izazivača" kao veza sa gornjim paragrafom.  Napravili smo "Ideas & More" 2009.godine za zaposlene u Pipelife, kako bi  upregli svoje kreatvne mišiće i podstakli inovativna rešenja za proizvodne procese, otpad, recikliranje i razvoj životne sredine. 

Senior grandfather helping grandson ride on kids toy car. Happy old man pushing car while boy driving on street. Grandparent playing with little boy on gokart.

Pogledajte naša rešenja okrenuta budućnosti

Naš svet se neprekidno razvija. Kao i mi. Zahvaljujući našim neverovatnim talentima u Pipelife i povratnim informacijama o sugestijama naših klijenata, u mogućnosti smo da ponudimo pouzdane i intuitivne sisteme koji zadovoljavaju potrebe sutrašnjice.

Pametno rešenje sondiranja

Inovativno rešenje je testirano za sektor snabdevanja sanitarnom vodom. Pipelife pametno rešenje za sondiranje nudi mogućnost merenja i generisanja podataka u realnom vremenu iz unutrašnjosti sanitarne mreže, bez ograničavanja zaštite životne sredine u bilo kojoj tački mreže, uz jednostavan pristup cevovodima sa nivoa tla.

Transport hidrogena pod pritiskom

U saradnji sa Groningen lukama, Soluforce by Pipelife je razvio fleksibilnu kompozitni cevni sistem za primenu hidrogena do 42 bara. Jedinstveni u svetu i prvi na globalnom nivou. Ova značajna prekretnica ima veliki uticaj na izvodljivost primene ("zelenog") hidrogena i novi je korak ka održivoj energiji.

Image picture

Kontaktirajte nas

Katarina Milicevic

Back office manager

+381 63 390-898

+381 11 407-60-08

Share:

.

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera