infra-outdoor

Saradnja je deo naših života. Hajde da se udružimo za bolje rezultate.

#collaboration

11. фебруар 2021

Svako od nas je drugačiji. Ujedinjenjem naših znanja, veština, iskustava i kreativnosti, imamo priliku da postignemo mnogo više, nego što bi ikada mogli sami.

Krećući se ka zajedničkim ciljevima, delimo jednu misao: Želimo zdravije okruženje, kako bi poboljšali kvalitet naših života i sačuvali naše dobro za sadašnje i buduće generacije. Stoga se udužimo i evoluirajmo zajedno, pretvarajući nameru u mogućnosti i ciljeve u dostignuća.

Kao tim možemo postići mnogo više i izgraditi poverenje.

Ivan Milenović, direktor Pipelife Serbia

Kroz timski rad i saradnju sa našim saradnicima, klijentima i partnerima, imamo mogućnost da kombinujemo jedinstvene veštine, iskustva i kreativnost, kako bi oblikovali inovativne ideje, koje aktivno doprinose sigurnijoj i zdravijoj zajednici. 

Ivan Milenović

Saradnjom i usmerenošću ka istim ciljevima, možemo postići bolje rezultate i steći iskustvo.

Pipe Image

Pogledajte naše udružene projekte

U sradnji sa tehnološkim i istraživačkim institutima, izvođačima radova, projektantima, univerzitetima i opštinama pronalazimo nova rešenja za današnje izazove. Samo razmenom i deljenjem našeg znanja sa drugima možemo izgraditi sigurnu i održivu budućnost.

Saradnja sa Univerzitetom

Pipelife Serbia podržao je Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu u eksperimentalnoj postavci za navodnjavanje u urbanim sredinama, donacijom 10 Stormbox kutija i podrškom pri ugradnji.

kapilarno navodnjavanje

"Prosto je nemoguće da dostignete vrhunac svojih sposobnosti ili da zaradite novac koji želite, bez razvijanja veštine timskog rada." B.Tracy

Happy manual worker welcoming young couple to their renovated apartment.

Sačuvajmo ugrožene ribe

Kao deo sveukupne inicijative K-Fishways za očuvanje ugrožene ribe, Pipelife je pružio inovativno rešenje, kako bi se migrantskim ribama omogućilo da plivaju uzvodno do njihovog mesta za mrest.  

Brown Trout

Pametno rešenje sondiranja

Inovativno rešenje je testirano za sektor snabdevanja sanitarnom vodom. Pipelife pametno rešenje za sondiranje nudi mogućnost merenja i generisanja podataka u realnom vremenu iz unutrašnjosti sanitarne mreže, bez ograničavanja zaštite životne sredine u bilo kojoj tački mreže, uz jednostavan pristup cevovodima sa nivoa tla.

Transport hidrogena pod pritiskom

U saradnji sa Groningen lukama, Soluforce by Pipelife je razvio fleksibilni kompozitni cevovodni sistem za primenu hidrogena do 42 bara. Jedinstven u svetu i prvi na globalnom nivou. Ova značajna prekretnica ima veliki uticaj na izvodljivost primene ("zelenog") hidrogena i novi je korak ka održivoj energiji.

Groningen Seaports SoluForce usage only

Kontaktirajte nas

Goran Janković

Predstavnik prodaje unutrašnjih instalacionih sistema

+381 63 390-552

+381 11 407-60-08

Ivica Aleksandrov

Predstavnik prodaje sistema za navodnjavanje

+381 60 0390-123

+381 11 407-60-08

Share:

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera