vodovod-ulica
pipelife-cevi-ispod-grada

Voda, energija i podaci su sastavni deo naših života. Osigurajte im snabdevanje za bezbedniji, čistiji i ugodniji život.

Pipelife - always part of your life

CEVI, ŽIVOTNE LINIJE NAŠIH ZAJEDNICA

11. фебруар 2021

Podzemna infrastruktura je temelj naše zajednice. Sprovođenje pitke vode, otpadnih voda, olujnih voda, gasa, ulja ili kablova, održavaju naš moderan svet u pokretu i omogućavaju sigurniji, čistiji i ugodniji život.

Baš kao što naše telo zavisi od zdravih i jakih krvnih sudova, tako i dobrobit naše zajednice zavisi od efikasnih i pouzdanih infrastrukturnih mreža. Ali, šta u današnje vreme znači "efikasan i pouzdan"? Za nas "efikasan i pouzdan" nadmašuje kvalitet proizvoda.

 

Pored toga što  osiguravamo vrhunski kvalitet proizvoda i usluga, pružamo rešenja za trenutne i buduće izazove:

  • više doprinosa sa manje resursa
  • učiniti gradove otpornijim na promene i budućnost
  • povećati uvid i kontrolu
  • poboljšati bezbednost mreže i kvalitet medijuma

INFRASTRUKTURA

Vesti i projekti

11. фебруар 2021

Trajnost plastičnih materijala

Tokom poslednjih godina u profesionalnoj sredini hidroinženjera sve se više postavlja pitanje o veku trajanja plastičnih materijala, koji su našli primnu u hidroinženjerskom projektovanju. Ova fotografija nosi sa sobom priču o postojanosti plastičnih cevi...

raineo-obilne-kise-grad-poplava

Raineo sistem u Roamingu

Za potrebe izgradnje novog objekta u Surčinu, isporučene su kutije Raineo Stormbox sistema, ukupne zapremine 367m‘... 

raineo-obilne-kise-grad-poplava
Covid-19_1

Budi odgovoran

Aegina potable water supply solution

Pipelife ispunjava snove!

Most na Adi

Kišni kolektor mosta na adi

Budva WWTP

wwtp - Budva

naši stručnjaci sa vama na svakom koraku

Partnership
Partnership

Infrastruktura

Rešenja

11. фебруар 2021

Preventiva poplava

Upotreba kišnice

Vaš pouzdan partner

Kao pouzdan partner, možete računati na našu uslugu i iskustvo kroz sve faze vašeg projekta - od planiranja, preko dizajna i instalacije, pa i šire.  Pronađimo zajedno idealno rešenje za Vaš uspešan infrastrukturni projekat.


INFRASTRUKTURA

Proizvodi

11. фебруар 2021

U Pipelife razvijamo infrastrukturna rešenja koja su orijentisana ka budućnosti i znamo kako da se pozabavimo i ublažimo izazove vezane za urbanizaciju, klimu i zagađenja.

casa-vode

Snabdevanje vodom

Neka vaša voda za piće od izvora do slavine teče sertifikovanim cevovodima vrhunskog kvaliteta. Steknite veću kontrolu nad mrežom i kvalitetom vode jedinstvenim pametnim rešenjem za kontrolu kvaliteta vode.

pipelife-presek-cevi

Otpadne vode

Ekološki prihvatljivi i dugotrajni cevodovodi su osnova zdrave zajednice. Pipelife nudi veliki izbor sistema za gravitacionu ili kalanizaciju pod pritiskom, uključujući i  pametna rešenja za ispumpavanje, filtriranje, prečišćavanje, itd.

pipelife-kišobran

Upravljanje olujnim vodama

Zbog ubrzane promene klime, doživljavamo velike promene, kao što su: prekomerna kiša, suše, vrućina i poplave.  Pronađite idealno rešenje za upravljanje atmosferskim vodama, kako bi ste prihvatili, zadržali i infiltrirali, ili ponovo upotrebili kišnicu i rešili problem sa vodom.  Zaštitimo našu zajednicu od prelivanja i poplava.

drenaža-kapljice

Linijska odvodnja

Široka paleta odvodnih elemenata u kombinaciji sa rešetkama će omogućiti projektantima da ispune najviše estetske i funkcionalne zahteve.

drenaža-kapljice

Smart rešenja

Primena naprednih tehnologija, senzora i IoT, kako bi se unapredila efikasnost, bezbednost i upravljanje Vašim infrastrukturnim sistemima u cilju unapređenja upravljanja vodama i donošenja pravih odluka.

Čuvar vašeg zdravlja

Životna sredina predstavlja prostor u kome živa bića zadovoljavaju svoje životne potrebe korišćenjem postojećih resursa. Čovek uzima iz spoljašnje sredine ono što mu je neophodno, vraćajući u sredinu različite otpadne materije. Kako bi smo sačuvali životnu sredinu i zdravlje živih bića, za naše proizvode koristimo netoksične materijale koji mogu da se recikliraju, konstantno radimo na usavršavanju naših proizvoda i tražimo inovativna i naprednija rešenja. 


Zajednice širom sveta oslanjaju se na kvalitet, uslugu i stručnost Pipelife

Mi smo jedan od najvećih svetskih proizvođača plastičnih cevnih sistema za infrastrukturu, unutrašnje instalacije u objektima i navodnjavanje zemljišta. Smešteni u 27 zemalja, omogućavamo sadašnjim i budućim generacijama širom sveta siguran, zdrav i bezbrižan život.

pipelife-mapa-sa-predstavništvima

Kontaktirajte nas

Izaberite način na koji želite da Vas kontaktiramo. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

E-mail
Pošaljite nam upit i odaberite način na koji želite da stupimo u kontakt sa Vama.

Kontaktirajte nas

Milica Tošić

Rukovodilac prodaje

Share:

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera

Pronađite našeg distributera