devojka-navodnjavanje

Priroda je deo našeg života. Njene plodove treba uzgajati pametno i pažljivo.

Pipelife - always part of your life

Cevni sistemi i rešenja za bezbednije, čistije i efikasnije uzgajanje biljaka

Poljoprivreda je život! Rast biljaka je osnova naše egzistencije, s toga je stvaranje savršenih okolnosti za njihov uzgoj veoma važno. Glavni izazov je nadoknaditi periode sa premalo vode i iskoristiti periode sa previše vode. Da bi ste se izborili sa ovim izazovima, Pipelife nudi pametna rešenja sistema za navodnjavanje i drenažu, za uptrebu u poljoprivredi.

Navodnjavanje

Vesti i projekti

Pipelife sistemi za navodnjavanje u Azerbejdžanu

Navodnjavanje sistemima kap po kap omogućilo je Azerbejdžanu održivo upravljanje resursima i otpornost hrane na spoljne uticaje. Prednost stvara preciznost Pipelife sistema za navodnjavanje kap po kap: cilj ovog rešenja za navodnjavanje je u velikoj meri očuvanje i poboljšanje proizvodnje hrane i sirovina, istovremeno štedeći na dragocenim resursima, stvarajući nezavisnost od vremenskih uslova. 

navodnjavanje-azerbejdzan

Pipelife stručnjaci na svakom koraku

traktor-na-polju
traktor-na-polju

Vaš pouzdan partner

Kao pouzdan partner, možete računati na našu uslugu i iskustvo kroz sve faze vašeg projekta - od planiranja, preko dizajna do instalacije, i šire.  Pronađite idealno rešenje za uspešan projekat navodnjavanja sa nama.

Navodnjavanje

Proizvodi

kapljica-na-cvetu

Mikronavodnjavanje

Voda je neophodan element za rast i razvoj biljaka. Na osnovu podataka o zemljištu, klimi, temperaturi, količini vode potrebne za određenu biljku, Pipelife nudi najbolje rešenje za Vas. 

kapljica-na-cvetu

Navodnjavanje rasprskivačima

Voda nije neophodna samo biljkama koje se gaje za ishranu. Potrebna je i poljima, travnjacima u parkovima, sportskim terenima, cvetnim vrtovima.... Pipelife nudi rešenja sistema sa rasprskivačima za Vaš lepši vrt. 

Wastewater

Bermad Hidraulički kontrolni ventili

Zajednice širom sveta oslanjaju se na kvalitet, uslugu i stručnost Pipelife

Mi smo jedan od najvećih svetskih proizvođača plastičnih cevnih sistema za infrastrukturu, unutrašnje instalacije u objektima i navodnjavanje zemljišta. Smešteni u 27 zemalja, omogućavamo sadašnjim i budućim generacijama širom sveta siguran, zdrav i bezbrižan život.

pipelife-mapa-sa-predstavništvima

Kontaktirajte nas

Dušan Janković

Regionalni menadžer - sistemi za navodnjavanje

Ivica Aleksandrov

Predstavnik prodaje sistema za navodnjavanje

Milan Marinković

Menadžer za razvoj vodovodnih sistema

Share:

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera