Otpadne vode

Linijska odvodnja

11. фебруар 2021
hidrolajn-kanal

 

Inovativni proizvodi Pipelife elemenata za linijsku odvodnju, izrađeni od armiranog betona i duktila, čine naše kanale najboljim izborom za ugradnju u svim područjima primene. Širok asortiman odvodnih elemenata u kombinaciji sa različitim rešetkama, pruža mogućnost projektantima da ispune visoke estetske i funkcionalne zahteve, u skladu sa potrebnim standardima.

Pipelife elementi linijske odvodnje su izrađeni od potpuno prirodnih i reciklabilnih materijala, koji su otporni na visoke temperature i nezapaljivi. Naši proizvodi se ispituju za usklađenost sa međunarodnim standardima i sertifikovani su od strane međunarodno akreditovanih laboratorija za ispitivanja.

Otpadne vode

očigledne prednosti sistema

11. фебруар 2021
Match on fire

Nezapaljivost

Pipelife sistem linijske odvodnje je otporan na visoke temperature i nezapaljiv je, u skladu sa standardom DIN 4102.

Aco linijska odvodnja

Termička dilatacija

Ugrađena tela Pipelife kanala za linijsku odvodnju imaju isti koeficijent termičke dilatacije kao betonska obloga.

Erde in unseren Händen - Umweltschutz

Ekološki prihvatljiv

Pipelife sistem linijske odvodnje ima nisku emisiju CO2 i nisku potošnju energije prilikom proizvodnje.

Comparing circular and linear economy product cycle. Energy from finite and renewable sources. Solar, wind, thermal, chemical power stations. Vector illustration, white background. Please recycle.

100% reciklabilan

Materijali koji s koriste u proizvodnji Pipelife sistema linijske odvodnje su prirodni i mogu da se recikliraju.

Ecobox-treatment station

Priključci

Pipelife sistem linijske odvodnje se jednostavno povezuje sa bilo kojim kanalizacionim cevovodom.

Airlift

Izlazne veze

Pipelife sistem linijske odvodnje se može hermetički priključiti na kanalizacioni cevovod.

SoluForce Maintenance Free

Održavanje

Pipelife sistem linijske odvodnje je pristupačan i lak za održavanje.

Ikona

Beton

Svi elementi Pipelife sistema linijske odvodnje su izrađeni od armiranog betona (klasa čvrstoće betona C35/45).

Locks at lockout station at production plant Ewhurst, UK // lock-out tag-out try-out

Zaključavanje

Montažna šipka u odvodnom kanalizacionom sistemu TOP / MAXI obezbeđuje udobno izvršavanje operacija otvaranja i zatvaranja iz stojećeg položaja.

cleaner fitting PVC Kanal

Revizija

Spoljašnja revizija prema standardu DIN 19580 Instituta za zvanično ispitivanje materijala u Bremenu (MPA) i unutrašnja revizija prema standradu DIN 1433.

Ikona

Stabilnost

Glatke spoljašnje površine (U oblika) Pipelife sistema linijske odvodnje garantuju optimalan prenos optrećenja na podlogu.

Atmosferska otpornost

Pipelife sistem linijske odvodnje je izdržljiv na so protiv stvaranja leda u skladu sa standardima EN 1433 i ÖNORM (označeni sa "+R" = najviša klasa izdržljivosti na so protiv stvaranja leda)

Otpadne vode

Pipelife sistemi za linijsku odvodnju

11. фебруар 2021

Klasa C 200 - F 900

Linijska odvodnja

Maksi sistem za linijsku odvodnju je modularni linearni odvod koji se primenjuje u indutrijskoj zoni i zoni teškog saobraćajnog opterećenja. Rešetka od duktila sa prorezima (poprečnim, uzdužnim ili mrežastim), ugrađena u ojačani betonski kanal od psi fiber vlakana za veću stabilnost i izdržljivost. Rešetka sadrži 8 zaštitnih tačaka po metru, koje sile lomljenja apsorbuju i oslobađaju efektivno. Kanali su dostupni u dimenzijama od 0,5m i 1m dužine, zaobljeni i neutralne dubine, lako se povezuju pomoću muških i ženskih zglobnih profila. Poseban element omogućuje produžavanje kanala potrebnim brojem grana. Element takođe može da se montira i kao ugaoni ili T-element. Jednostavno se otvaraju i zatvaraju pomoću montažne šipke. 

Klasa F 900

REVOLUCIONARNI MONOLITNI SISTEM OD DUKTILA

Linijska odvodnja

Ovaj inovativni monolitni sistem za odvodnjavanje postavlja nove standarde u oblasti odvodnje. Ovaj jedinstveni dizajn prvi u klasi nudi mogućnost dinamičkog opterećenja, podržanu našom 10-godišnjom garancijom proizvođača. Sistem za odvodnju HYDROblock se pokazao idealan pri kretanju teškog saobraćajnog opterećenja u poprečnom pravcu. Integrisani slobodni kraj omogućava povezivanje sa kanalizacionim cevima, dok ugrađena zaptivna gumica na mufu pruža jednostavnu i čvrstu vezu. HYDROblock se može opteretiti odmah nakon instalacije, što smanjuje ukupni vremenski okvir izgradnje. Veoma je lak za transport, osigurava utovar bez zveckanja i maksimalni povrat ulaganja. 

Klasa A 15 - F 900

INTELIGENTNI MONOLITNI NISKOPROFILNI SISTEM KANALA OD DUKTILA

Linijska odvodnja

Sistem HYDROline je napravljen od duktila i razvijen za odvođenje ili isparavanje površinskih voda. Zbog male visine, sistem HYDROline savršeno odgovara parkinzima, garažama, vatrogasnim odeljenjima ili drugim područjima koja se moraju isušiti, a imaju malu dubinu za ugradnju. Osnovni element napravljen je od duktila i sertifikovan je za EN 1433, kalse opterećenja F900 i kvalifikovan kao TIP1. HYDROline je opremljen sa tri anker vijka, koji zajedno sa hrapavom donjom spoljašnjom površinom obezbeđuju jaku vezu sa betonom. Udubljenja na prorezima služe za poboljšanje transporta fluida, tako da voda dobro otiče, čak i pri malim nagibima, što je izuzetno važno za sprečavanje plavljenja. Rešetka se lako uklanja, iako je osigurana šipkom (zaštita od krađe i vandalizma). 

Otpadne vode

ugradnja

11. фебруар 2021

Klasa A15

Zona kretanja samo za pešake i bicikliste, kao i drugr slične zone, npr. travnate površine.

Koji proizvod izabrati?

Kada se postavlja pitanje koji proizvod da se izabere u skladu sa zahtevima nosivosti, preporučujemo da izaberete proizvod više klase.

Imajte u vidu sledeće:       

  • Pešačke zone su dostupne samo za prevozna sredstva za servisiranje i transport smeća, kao i u vanrednim situacijama.
  • Pešačke ulice imaju dvostruku upotrebu, što znači, da je kretanje zabranjeno samo u određenim satima (npr. ulica je pešačka samo tokom radnog vremena), ali tokom ostalog vremena može da se koristi za uobičajeno kretanje prevoznih sredstava.

Klasa B125

Trotoari, pešačke zone i slične površine, npr.parkinzi za automobile i višespratni parkinzi.

Klasa C250

Odvodi pored ivičnjaka i trake za hitno zaustavljanje na putevima u izgradnji.

Klasa D400

Putne površine (uključujući i pešačke staze), parkinzi i druge slične zone, zone kretanja, npr. parkinzi za automobile pored javnih puteva.

Klasa E600

Zone kretanja koje nisu javne, korišćene od strane prevoznih sredstava sa teškim aksijalnim opterećenjem, npr. trase kretanja u industrijskim objektima, itd.

Klasa F900

Za sve površine posebne namene (aerodromi, pristaništa, dokovi, itd.)

Otpadne vode

Vesti i projekti

11. фебруар 2021

Samo jedna reč : Stormbox

Poplave usled kiša i nedostatak kontrolisanog upravljanja ovim vodama doprinose eroziji, zagađenju i većim budžetskim izdvajanjima radi sanacije istih. Pipelife je razvio Stormbox sistem, koji će rešiti problem i pružiti mogućnost prihvata, zadržavanja i ponovnog korišćenja kišne vode ili kontrolisanog ispusta u zemlju. 

Car ride on road in sunny weather, motion blur
Semmelrock-prezentacija

U društvu je bolje

IT park Inđija

IT park - Inđija

Porto Montenegro

Porto Montenegro

Sajam-voda-2016

Sajam voda

Zajednice širom sveta oslanjaju se na kvalitet, uslugu i stručnost Pipelife

Mi smo jedan od najvećih svetskih proizvođača plastičnih cevnih sistema za infrastrukturu, unutrašnje instalacije u objektima i navodnjavanje zemljišta. Smešteni u 27 zemalja, omogućavamo sadašnjim i budućim generacijama širom sveta siguran, zdrav i bezbrižan život.

pipelife-mapa-sa-predstavništvima

Otpadne vode

Pogledajte ostale kanalizacione sisteme & rešenja

11. фебруар 2021
manhole-regensburg

Šahtovi & okna

Raineo - Flood becomes fiction

Upravljanje atmosferskim vodama

Grafik Unterflurtropferrohr XFS versorgt Graswurzeln

Eko sistemi

profos

Pumpne stanice

Kanalizacioni cevovodni sistemi

rain gully

PRO-RG slivnici

Kontaktirajte nas

Milica Tošić

Rukovodilac prodaje

Share:

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera