zastava

Vi ste deo našeg života. Iskoristite našu lokalnu prisutnost i globalni domet.

#local

11. фебруар 2021

Prisutnošću u 27 zemalja širom Evrope, imamo mogućnost da Vam budemo blizu. Na taj način, možemo bolje da razumemo Vaše potrebe i specifikacije Vaše zemlje, kako bi se projekti efikasno i pouzdano opremili, sa najmanjim mogućim uticajem CO2 na životnu sredinu. 

Pružamo uslugu Vašim zahtevima na lokalnom nivou, dok istovremeno delimo najbolje iskustvo iz celog sveta. Iako mislite da imate samo jednog Pipelife stručnjaka koji će Vas pratiti kroz Vaš projekat, imaćete korist od naše globalne ekspertize i višedecenijskog iskustva stručnjaka iz cele Evrope.

vaša zajednica ne liči ni na jednu drugu na svetu, ali mi smo tu da Vas razumemo.

Ivan Milenović, regionalni menadžer za Balkan

Biti lokalni proizvođač i dobavljač je veoma važno, ne samo u smislu poznavanja i razumevanja lokalnih specifičnosti, ponuđenih kraćih vremenskih rokova, kao  i smanjenog ekološkog uticaja i troškova. Mi verujemo u susret "oči u oči" radi izgradnje pouzdanog partnerstva.

Ivan Milenović

kraći transport: brža dostava i niža emisija ugljenika

"Uvek biramo transport sa nižim zagađenjem sredine u kojoj živimo. Sa fabrikama širom Evrope, ne treba ići dužim putem." Rezultat je brža isporuka, bolja efikasnost i niža emisija gasova. Izaberite lokalna i bolje održiva rešenja za Vaš posao. 

Covers and Grates
Installing Pipelife manhole

Pipelife i jkp nastavljaju akciju

Sada već tradicionalna akcija, kojom PIPELIFE poklanja promotivnu PRO 1000 polipropilensku brizganu šahtu javnim komunalnim preduzećima „Vodovod i kanalizacija“ u Srbiji, se nastavlja. Tako je u Zrenjaninu 25.09.2020. godine ugrađena šahta, u saradnji sa JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjaninu. Izvršena je zamena postojeće betonske šahte u ekstremno teškim uslovima obilnih padavina i povećanog nivoa podzemnih voda koji je dostizao i do 1.5m od kote dna rova koji je bio dubok skoro 4m. U ovako otežanim uslovima ugradnje došla je do izražaja stabilnost I vodonepropusnost ove šahte, kao i velika prednost u pogledu brzine ugradnje.

Stormbox u ulozi kaskadnog vrta

 Projektanti iz firme Naturalist doo su dobili sjajnu ideju kako mogu da iskoriste Pipelife Raineo Stormbox sistem za uređenje kaskadnog vrta.

naturalist vrt
pop-hill

Grejanje

west

Stormbox

pancevo

Kanalizacija

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vodovod

Kada radiš sa partnerom ili Pipelife stručnjacima od poverenja, tada možeš da očekuješ jednak kvalitet i pouzdanost.

Happy metal worker greeting his manager in aluminum mill.

Pipelife: Vaš lokalni partner

Sa predstavništvima u 27 zemalja, imate pristup velikom broju globalnih eksperata, spremnih da upoznaju sve Vaše lokalne potrebe. Naša prisutnost u Srbiji, ne znači da mi imamo samo prodajno mesto. Gde god da se nalazite naš profesionalni tim će Vam pružiti pomoć i sprovesti Vas kroz Vaš projekat, od ideje i dizajna, do instalacije i održavanja. 

Kombinovanjem naših globalnih ekspertiza dobijenih od naših stručnjaka, sa različitih lokacija širom naše mreže, opremićemo Vaš projekat prilagođenim rešenjima i zatevima, kako prema nacionalnim, tako i prema internacionalnim standardima kvaliteta. 

Lokacijska mapa - kvadratna

Kontaktirajte nas

Goran Janković

Predstavnik prodaje unutrašnjih instalacionih sistema

+381 63 390-552

+381 11 407-60-08

Ivica Aleksandrov

Predstavnik prodaje sistema za navodnjavanje

+381 60 0390-123

+381 11 407-60-08

Share:

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera