Share:

Kineski kulturni centar

kineski-kulturni-centar

Kineski kulturni centar u Beogradu

Izvođač radova: Shandong Hi-speed Group Co., LTD

Distributer: Primna

Materijal: Master 3 sistem bešumne kanalizacije

 

Nekadašnju zgradu ambasade Kine, na Novom Beogradu, zameniće novi luksuzni objekat - Kineski Kulturni Centar. Za potrebe izgradnje Kineskog kulturnog centra, prvog na Balkanu i jednog od najvećih u svetu, Pipelife je isporučio sistem bešumne kanalizacije "Master 3". "Master 3" sistem se satoji od troslojnih cevi i fitinga za bešumnu kanalizaciju, proizvedene u skladu sa zahtevima za DIN 14366, i prema testovima ispunjava sve zahteve za bešumnu kanalizaciju prema OENORM B 8115-2, čak i kada se koiste standardne šelne za oslanjanje sa gumenim uloškom.

Osnovni element sistema bešumne kanalizacije Pipelife "Master 3" su cevi sa optimalno proizvedenom troslojnom strukturom. Svaki sloj ima specifičan uticaj na njene karakteristike:

  • Glatki unutrašnji sloj, napravlljen od Polypropylene Copolymer (PP-C) bele boje, radi lakše revizij i inspekcije kamerom
  • Osnovni središnji sloj napravljen od Polypropyilene sa mineralnim vlaknima (PP-MV), velike prstenaste krutosti, stabilne geometrijske strukture, sa veoma dobrom apsorpcijom zvuka
  • Spoljni sloj otopran na udarce, napravljen od Polypropylene Copolymer (PP-CO), visoke čvrstoće sa specijalno mufiranim delom cevi, nelomljiva, čak i u uslovima niskih temperatura.

"Master 3" se proizvodi samo od visokokvalitetnih sertifikovanih sirovina. Tehnologija troslojnog ekstrudiranja daje posebnu čvrstoću cevi i zaptivenih mufiranih delova.

 

Prečnici:         DN  32; 40; 50; 70; 100; 125; 150; (ø32; 40; 50; 75; 100; 125; 160)

Dužine cevi:    150; 250; 500; 1000; 1500; 2000; 2650mm.

Dužina cevi od 2650mm je optimalna tokom izgradnje vertikala, jer je to najčešća spratna visina.

Na taj način se obezbeđuje rad bez otpada, a takođe i lakši transport.                          

Kineski kulturni centar
Kineski kulturni centar
Kineski kulturni centar
Kineski kulturni centar
Kineski kulturni centark
Kineski kulturni centar
Kineski kulturni centar
Kineski kulturni centar
Kineski kulturni centar
Kineski kulturni centar

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera