Share:

Sarajevo City Center

Sarajevo City Center

Pipelife - Sarajevo City Center

Investitor: AL SHIDDI group

Distributer: TONDACH BIH - Generalni distributer Pipelife proizvoda za BIH

 Materijal: RADOPRESS Pex_Al_Pex cevi za podno grejanje                                            

 

Za potrebe izgradnje jednog od najvećih šoping centara na Balkanu, SCC - Sarajevo City Center, površine P=49.500 m2, isporučeno je 220.000 metara Pex-Al-Pex cevi za podno grejanje, prečnika DN18 mm. Investitor objekta je Al Shiddi Grupa, a isporučilac cevnog materijala generalni distributer Pipelife proizvoda za tržište Bosne i Hercegovine, kompanija TONDACH BiH.

Isporučene cevi iz programa RADOPRESS su PEX-Al-PEX višeslojne cevi koje imaju primenu u sanitarnom području, centralnom i podnom grejanju, sa radnim karakteristikama fluida max 95°C, pri pritisku od 10 bara, klase primena2, 4 i 5, u skladu sa standardom EN ISO 21003 za višeslojne cevne sisteme. Minimalna debljina aluminijumskog sloja koji iznosi 0,2 mm ili 0,4 mm, pruža visoku otpornost na visoke temperature i pritisak, stabilnost oblika, nepropusnost za vazduh (kiseonička barijera) i minimalna temperaturna istezanja odn. dilatacije.

Osim cevi, za potrebe ovog projekta isporučen je i odgovarajući press fiting (spojnice, kolena, prelazni i T- komadi...)

Proizvodni opseg obuhvata sledeće dimenzije: 16, 18, 20, 26, 32, 40, 50, 63 mm.                                                                                                                        

Sarajevo City Center
Sarajevo City Center

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera