52. Konferencija u Vrnjačkoj Banji

Share:

Pipelife UTVSI

PIPELIFE je ove godine deo 52. Konferencije otpadne vode, komunalni čvrsti otpad  i opasan otpad koja se održava od 04.-06.04.2023. godine u Vrnjačkoj banji pod pokroviteljstvom Udruženja za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Predstavićemo naš proizvodni program i Smart rešenja za pumpne stanice i kao i SMART senzore za monitoring infrastrukturnih mreža.Koristimo našu stručnost u najnovijim tehnologijama da Vam pružimo inovativna rešenja u oblasti praćenja i upravljanja vodovodnim i sistemima za otpadne vode.

Pipelife Smart Probe

PIPELIFE SMART senzor koristi radarsku tehnologiju za merenje podataka o nivou, što omogućava proračun nivoa i zapremine sadržaja. Bežični sistem sa napajanjem na baterije omogućava daljinsko očitavanje i nadgledanje nivoa u Vašem sistemu putem PIPELIFE SmartHub online interfejsa za vizualizaciju podataka i prijem obaveštenja.

Komunikacija SMART senzora nivoa sa Sa SmartHub-om se odvija putem NB-Iot (uključena SIM kartica) prenosa u SmartHub Cloud platformu u intervalima između 2 minuta i 18 sati i mogu biti podešeni po želji korisnika.

Kontaktirajte nas

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera