Share:

10 razloga da izaberete Pipelife poklopce

KOmpozitni poklopci i rešetke za šahtove i inspekcijske komore postaju sve popularniji. Proučili smo njihovu sve veću popularnost i testirali smo ih za vas. Evo našeg zaključka:

ponekad je vredno preispitati uobičajene navike i izbore radi stvaranja sigurnijeg, održivijeg i budućnosti orjentisanog okruženja.

Značajan deo naše usluge, za vas osigurava da imate na raspolaganju najbolja sistemska rešenja - od vrha do dna, ili u ovom slučaju od dna do vrha.

Dodali smo u naš asortiman kompozitne poklopce i rešetke, kako bismo kompletirali vaše PRO inspekcijske komore i šahtove, Pragma® cevi i eko sisteme - kao što su ECObox rezervoari, OILbox separatori uljaFATbox separatori masti, SANDbox separatori čvrstih čestica i peska, kao i pumpne stanice Profos, jer verujemo da se bolje podudaraju sa današnji, kao i budućim zahtevima na mnogo načina.

stvaranje bezbednijeg, održivijeg okruženja za sve nas, često zahteva preispitivanje koncepta, tradicija i navika.

Pogledajte, možda vas sledećih 10 razloga ubede da uradite tako:

Lakša, sigurnija ugradnja, sa manje radne snage i opreme, zahvaljujući kombinaciji izdržljivosti, čvrstoće i lakoće materijala.

Povećani povrat ulaganja i niži troškovi održavanja, zahvaljujući boljem otporu i životnom veku od najmanje 40 godina.

Nema krađe, nema iskakanja, a samim tim ni opasnosti po bezbednost, niti troškova zamene.

Tišina - nema više zloglasne buke od saobraćaja koji prelazi preko poklopca odvoda.

Smanjite ili eliminišite neprijatne mirise u npr. gusto naseljenim ili rekreacionim područjima, hotelskim prostorijama, itd. koristeći zatvoren sistem.

Učinite svoj projekat ekološeki održivim zahvaljujući materijalu koji se može reciklirati, inferiornom otisku ugljenika i 400-800% dužem životnom veku.

Naše nslovnice su prilagodljive (amblem grada, tip komunalnih usluga, itd.) A njihova etetika traje decenijama.

Smanjen dotok i zagađenje zbog tačnosti u proizvodnji i čvrsto montirane instalacije. Opciona gumena zaptivka osigurava da su šaht ili komora stvarno zapečaćeni. 

Sa kompozitnim poklopcima, vaš projekat je u skladu sa pametnim tehnologijama poput merenja, posmatranja i praćenja. Nije potrebna dodatna oprema.

Eliminišite sigurnosne opasnosti i doprinesite bezbednijem okruženju - od instalacije do servisa.

Pipelife Video: Film vredi 1000 slika

Pogledajte naše instalacione video zapise, koje nudimo za mnoge proizvode i različite metode spajanja. Pogledajte naš Youtube kanal.

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera