Otpadne vode

polipropilenski cevovodni sistemi - pp mono

Pipelife PP Mono kompaktne glatke cevi od polipropilena su pogodne za infrastrukturne kanalizacione mreže. PP Mono sistem je odgovarajući za atmosfersku, industrijsku i fekalnu kanalizaciju. Cevi PP Mono su deo kanalizcionog sistema, koji uključuje fitinge, revizione šahtove PRO, slivnike PRO-RG, modularne pumpne stanice PROFOS, kao i modularne sisteme za tretman otpadnih voda ECO.

Otpadne vode

Prednosti PP mono kanalizacionog sistema

sewage pipe pp mono

PP Mono infrastrukturne cevi se mogu naći u četiri klase prstenaste krutosti SN8, SN10, SN12 i SN16. Ovo je dokazano stalnim kontrolama i testovima nezavisnih autorizovanih laboratorija. PP Mono se proizvodi metodom ekstrudiranja i ispituje prema strandardu SRPS EN 1852-1 (Plastične cevi od polipropilena za gravitaciono odvođenje otpadnih voda. 

PP Mono se postavlja brzo i jednostavno. Jednostavan način na prelaz sa i na korugovane cevne sisteme. Spojnica je integrisana i od istog materijala kao i cev - integralni deo iste!

PP Mono cevi i fitinzi se mogu naći u pet standardnih dimenzija: DN160, DN200, DN250, DN 315 i DN400 u sve četiri klase prstenaste krutosti.

Ekologija i reciklaža

PP Mono je pravi izbor za zaštitu životne sredine. 

Uzimajući u obzir izbor materijala, polopropilen je materijal koji uzima učešće u zaštiti životn sredine. Ceo proces proizvodnje je "ecologically friendly". PP Mono je u potpunosti reciklabilan. 

Reciklaža i odlaganje su ekološki bezbedni. Za plastičnu industriju ponovna upotreba materijala je obezbeđena.

Dryfix

Otpadne vode

Vesti i projekti

Zajednice širom sveta oslanjaju se na kvalitet, uslugu i stručnost Pipelife

Mi smo jedan od najvećih svetskih proizvođača plastičnih cevnih sistema za infrastrukturu, unutrašnje instalacije u objektima i navodnjavanje zemljišta. Smešteni u 27 zemalja, omogućavamo sadašnjim i budućim generacijama širom sveta siguran, zdrav i bezbrižan život.

pipelife-mapa-sa-predstavništvima

Pogledajte ostale infrastrukturne kanalizacione sisteme

Sewage pipe small bundle PVC

PVC KG cevni sistemi

pragma pipe

Pragma - PP korugovane cevi

pragnum

Pragnum - PE orebrene cevi

pp mono

MONO

Kontaktirajte nas

Milica Tošić

Rukovodilac prodaje

Share:

Preuzimanja

Ovde možete preuzeti kataloge, brošure, ateste i detalje.

Pronađite našeg distributera